My piano tells me how to play

Zaakvoerder Dieter Machielsen had initiëel een meestergraad in de audiovisuele kunsten. Dankzij een intensieve opleiding piano restauratietechnieken ontwikkelde Dieter de passie, kennis en de rijkdom van het ambacht pianorestauratie.

Een uitgebreide klantenkring in België en andere Europese landen heeft de weg naar zijn muziekhandel en (restauratie)bedrijf reeds gevonden.

Melodi is nu vooral gespecialiseerd in betaalbare jong tweedehands akoestische studiepiano's, nieuwe digitale piano's (Casio & Korg) en (electro)-akoestische gitaren en accessoires.

Melodi is gekend om z'n service, vriendelijkheid en laagdrempeligheid. Voor €1450,- koopt u al een betrouwbare akoestische piano of u huurt ze aan € 40/mnd, beiden levering glv inclusief.

Ontdek bij Melodi de voordelen van gemoedelijke kleinhandel. De koopjes, koffie en koekjes staan altijd klaar voor u!

Diensten

Wij zijn u graag van dienst om uw piano te schatten. Of om u een betaalbare huurpiano aan te bieden. Ook bieden wij sinds kort 'klankkalmering aan huis' aan smile. Op een verbrandingsvrije manier komen wij tot bij u thuis (familiaal samenzijn of etentje voor vrienden of tijdens moeilijke tijd of gewoon voor hde deugd ervan) om door middel van golvende klanken van zang en andere instrumenten u en/of uw vrienden/familie en uw huis rustig te maken en van prana te voorzien. Dit bevordert de doorstroming van alle organen. Bel 03/2160570 (dinsdag tot zaterdag tussen 12u en 18u) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Lees meer